Δύο πρόσωπα μεταδίδουν τον ιό του AIDS;

 

 

Του Θησέα Ιωάννου

 

Με κατεπείγουσα και εμπιστευτική επιστολή, το υπουργείο υγείας ενημέρωσε το πρωί και επίσημα τον αρχηγό αστυνομίας, για περίπτωση προσώπου, φορέα του ιού του AIDS, ο οποίος φέρεται να είχε σεξουαλική επαφή με άλλα πρόσωπα.

Το πρόσωπο, είναι γνωστό σε εμάς, και κατέχουμε τα στοιχεία του, σημείωσε ο Αναπληρωτής Διευθυντής των Ιατρικών Υπηρεσιών Ανδρέας Γεωργίου.

Την καταγγελία προς την αστυνομία επιβεβαίωσε το μεσημέρι και ο υπουργός Υγείας Πέτρος Πετρίδης.

Η πληροφορία, ήταν γνωστή από την Παρασκευή στην αστυνομία, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της δύναμης, Ανδρέα Αγγελίδη.

Έγιναν μάλιστα και   περιπολίες σε συγκεκριμένα σημεία, για εντοπισμό του συγκεκριμένου προσώπου.

Γίνεται ταυτόχρονα προσπάθεια εντοπισμού, προσώπων, που είχαν επαφή με τον ύποπτο, για λήψη καταθέσεων.

Πληροφορία που λήφθηκε τελευταία 24 ώρα, και για δεύτερο πρόσωπο στην Λευκωσία, που φαίνετε να είναι φορέας του AIDS, και να έχει σεξουαλική επαφή με άλλα πρόσωπα φαίνεται να μην επιβεβαιώνεται, μετά και από σχετικές έρευνες.

 

 

 Νωρίτερα: 

Ο Υπουργός Υγείας κλήθηκε να αναφέρει κατά πόσον υπάρχει οτιδήποτε νεότερο αναφορικά με την υπόθεση με τον ομοφυλόφιλο άνδρα, ο οποίος είναι φορέας του AIDS και εκπορνεύεται μεταδίδοντας τον ιό, μετά τα όσα έχουν δημοσιοποιηθεί και αφού είχαμε πλέον την καταγγελία, οι λειτουργοί του Υπουργείου Υγείας που χειρίζονται το θέμα των μολυσματικών νόσων έκαναν σήμερα επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία.

«Όλη την προηγούμενη εβδομάδα επικρατούσε μια φιλολογία με ερωτήματα αναφορικά με τον ορθότητα των πληροφοριών», ανέφερε

Καταλήγοντας ο  Υπουργός Υγείας προέτρεψε τους ανθρώπους να είναι προσεκτικοί και να λαμβάνουν όλα τα προληπτικά μέτρα σημειώνοντας ότι είναι άδικο να υφίστανται τόσο μεγάλη ταλαιπωρία.

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.