Ο Ν. Τορναρίτης υποψήφιος Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΔΗΣΥ

 

 

Σε γραπτή του δήλωση, ο κ. Τορναρίτης αναφέρει ότι όλες αυτές τις ημέρες είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με φίλους, μέλη, στελέχη και βουλευτές της παράταξη, καθώς και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και ότι "σήμερα είμαι σε θέση να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΣΥ".

Προσθέτει ότι "η ανάληψη της ευθύνης της διακυβέρνησης σε μια τόσο κρίσιμη συγκυρία έχει αλλάξει τις προδιαγραφές της πολιτικής μας ζωής και το μέγεθος της ευθύνης που αναλαμβάνουμε" και ότι "απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία είναι η στενή συνεργασία ανάμεσα στην εκτελεστική και τη νομοθετική εξουσία".

"Η ειδική ευθύνη του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου είναι για μένα μια μεγάλη πρόκληση, την οποία είμαι έτοιμος να αναλάβω. Πίστευα και πιστεύω στη συλλογικότητα και τις δημοκρατικές διαδικασίες. Πίστευα και πιστεύω ότι ο ΔΗΣΥ έχει πολλά να δώσει τούτες τις κρίσιμες ώρες για την πατρίδα μας", αναφέρει.

Ο κ. Τορναρίτης προσθέτει ότι πρόθεσή του είναι, "μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών, με την εκλογή της νέας ηγεσίας της παράταξής μας, να εισηγηθώ στα συλλογικά μας όργανα τη διεξαγωγή Ιδεολογικοπολιτικού Συνεδρίου".

"Μέσα από το συνέδριο πρέπει να αποφασίσουμε μαζί με τους πολίτες ποια θα είναι η πορεία του ΔΗΣΥ τα χρόνια που έρχονται, με κριτήριο τη συλλογικότητα, την εξωστρέφεια και την αξιοκρατία", αναφέρει.

Τέλος, ευχαριστεί "από καρδιάς όλες τις φίλες και τους φίλους της παράταξής μας που έδωσαν όλους αυτούς τους μήνες έναν υπέροχο και νικηφόρο αγώνα".

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.