Επίσκεψη στο Κίεβο, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, σκοπεύει να πραγματοποιήσει η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εξωτερικών είπε την Τρίτη ο Πρόεδρός της, Χάρης Γεωργιάδης, έπειτα από τηλεδιάσκεψη με την αντίστοιχη Επιτροπή του Κοινοβουλίου της Ουκρανίας.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΗλεκτρονικά οι εγγραφές και επιβεβαιώσεις για τη Μέση ΕκπαίδευσηΕΠΟΜΕΝΟΕυαισθητοποίηση για τον ανδρικό καρκίνο από τον ΠΑΣΥΚΑΦ
Επίσκεψη της Επιτροπής Εξωτερικών στο Κίεβο όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες
Η Επιτροπή Εξωτερικών είχε κοινή συνεδρία μέσω τηλεδιάσκεψης με την αντίστοιχη Επιτροπή του Κοινοβουλίου της Ουκρανίας
το δικό σας σχόλιο
* Υποχρεωτικά πεδία
Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.