Απέσυραν την αγωγή κατά της ΕΔΕΚ οι 15 για το Παγκύπριο Συνέδριο

Το Κίνημα, επιφύλαξε πλήρως τα δικαιώματα του για αποζημίωση κάθε ζημιάς που υπέστηκε από την αναστολή διεξαγωγής του Παγκύπριου Συνεδρίου

Η ΕΔΕΚ μέσω ανακοίνωσης της γνωστοποίησε την απόσυρση της αγωγής που εκκρεμούσε εναντίον της αναφορικά με τη διεξαγωγή του Παγκύπριου Συνεδρίου του κόμματος. 

Όπως ενημερώνει το Κίνημα, τα έξοδα της δικαστικής διαδικασίας θα επωμιστούν με απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας υπέρ της ΕΔΕΚ και ως εκ τούτου εναντίον των 15 εναγόντων. 

Δείτε αυτούσια την ανακοίνωση:

Σήμερα 02/06/2022, οι δεκαπέντε (15) Ενάγοντες στην Αγωγή υπ.αρ.2332/2021, η οποία καταχωρήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, με την οποία αμφισβητούσαν τη νομιμότητα της διεξαγωγής του Παγκύπριου Συνεδρίου του Κ.Σ. ΕΔΕΚ, όπου το Δικαστήριο εξέδωσε μονομερώς κατά την διαδικασία δυο απαγορευτικά Διατάγματα, τα οποία ακύρωσε στη συνέχεια, απέσυραν την εν λόγω Αγωγή.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, επιδίκασε όλα τα έξοδα της Δικαστικής διαδικασίας, όπως επίσης και τα έξοδα της ενδιάμεσης διαδικασίας σε σχέση με τα Διατάγματα, υπέρ του Κ.Σ ΕΔΕΚ και εναντίον των δεκαπέντε Εναγόντων, αλληλέγγυα και/ή κεχωρισμένα.

Το Κ.Σ ΕΔΕΚ, μέσω των δικηγόρων του, επιφύλαξε πλήρως τα δικαιώματα του για αποζημίωση κάθε ζημιάς που υπέστηκε από την αναστολή διεξαγωγής του Παγκύπριου Συνεδρίου, τα οποία θα απαιτήσει στη βάση της εγγύησης των Εναγόντων που κατέθεσαν στη διαδικασία, μέσω της νομικής διαδικασίας που προνοείται από το νόμο.

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Redirecting in 3 seconds...