ΙΡΙΔΑ: Ημέρα γνωριμίας με τον Σύνδεσμό Ευημερίας Aτόμων με Nοητική Aναπηρία (ΒΙΝΤΕΟ)

Τις πόρτες στο ευρύ κοινό άνοιξε σήμερα για πρώτη φορά το κέντρο παροχής υπηρεσιών ΙΡΙΔΑ

Ημέρα γνωριμίας στο κέντρο παροχής Υπηρεσιών ΙΡΙΔΑ διοργανώθηκε από το Σύνδεσμο Ευημερίας Ατόμων με Νοητική Αναπηρία. 

Το κοινό είχε την ευκαιρία να γνωρίσει το καινούριο κέντρο που άνοιξε πριν από περίπου ένα χρόνο, αλλά και να ενημερωθεί για το έργο που επιτελεί εδώ και 32 χρόνια ο ΣΕΑΝΑ. 

«Πρόκειται για ένας σύγχρονο κέντρο που παρέχει πληθώρα υπηρεσιών, όπως φυσιοθεραπεία, λογοθεραπεία, εργοθεραπεία, μουσικοθεραπεία, εικαστική θεραπεία, υπηρεσίες ψυχολόγου, διατροφολόγου καθώς και τεχνολογική υποστήριξη», ανέφερε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ευημερίας Ατόμων με Νοητική Αναπηρία, Σταύρος Σταύρου.

Σύμφωνα με την Διευθύντρια Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας, Μαρία Κυρατζή,  «αυτό το κέντρο που βρίσκεται εδώ σήμερα το οποίο βαφτίσαμε ΙΡΙΔΑ είναι συμβολικό το όνομα γιατί συμβολίζει, όπως όλες οι δυνάμεις μαζί δίνουν φως και όραση, όταν όλες οι δυνάμεις δίνονται στα άτομα με αναπηρίες τότε υπάρχει διάφορα».

Η ολοήμερη εκδήλωση η οποία περιλάμβανε δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους τελούσε υπό την αιγίδα του Επιτρόπου του Πολίτη Παναγιώτη Σεντώνα. 

«Δεν θα μπορούσα να μην είμαι εδώ διότι ξέρω το πολύτιμο και πολυδιάστατο έργο που παράγει ο ΣΕΑΝΑ», δήλωσε ο Επίτροπος του Πολίτη, Παναγιώτης Σεντώνας.

Η εκδήλωση ήταν επίσης εις μνήμη του Πέτρου Μάρκου, Προέδρου του ΣΕΑΝΑ για 32 χρόνια, ο οποίος απεβίωσε πρόσφατα. 

Ως ένδειξη τιμής το συμβούλιο του συνδέσμου αποφάσισε να δώσει το όνομα του στο κέντρο ημερήσιας φροντίδας που διατηρεί στο Στρόβολο.

Χρυσόστομος Σουρκούνης

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Redirecting in 3 seconds...