Βραβεία αριστείας: Δύο στην έρευνα και δύο στη διδασκαλία από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η τελετή πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη (24/05)

Τέσσερα βραβεία αριστείας, δύο στην Έρευνα και δύο στην Διδασκαλεία απένειμε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 24 Μαϊου στο Πολιτιστικό Κέντρο στην Πανεπιστημιούπολη του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου. 

«Τα βραβεία έρευνες και αριστείας καθιερώθηκαν στο Πανεπιστήμιο τα τελευταία χρόνια, με στόχο να αναγνωρίσουν το διδακτικό και ερευνητικό  προσωπικό του Πανεπιστημίου, το οποίο διακρίθηκε στην έρευνα και τη διδασκαλία. Με αυτόν τον τρόπο συνέβαλε στην ανάπτυξη της ακαδημαϊκής αριστείας στο πανεπιστήμιο μας», δήλωσε ο Πρύτανης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, Ανδρέας Ευσταθίου. 

Το βραβείο Νέου Ερευνητή αποδόθηκε στην θεματική περιοχή -Φυσικών Επιστημών και Μηχανικής, απονεμήθηκε στον Δρ. Αντρέα Στυλιανού της Σχολής Θετικών Επιστημών. 

Το βραβείο Διακεκριμένου Ερευνητή απονεμήθηκε στον καθηγητή Θεόδωρο Ξάνθο της Ιατρικής Σχολής. 

Αναφορικά με τη θεματική της Διδασκαλίας, τα φετινά Βραβεία Αριστείας απονεμήθηκαν στην Καθ. Ελπίδα-Νίκη Εμμανουήλ-Νικολούση της Σχολής Ιατρικής και στη Δρ. Κατερίνα Μαύρου της Σχολής Επιστημών της Αγωγής, Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών.

Μαίρη Αυξεντίου

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Redirecting in 3 seconds...