Εξαντλεί φραστικές υποδείξεις η Κομισιόν για την Τουρκία χωρίς να την θέτει προ των ευθυνών της για τις νέες παράνομες της ενέργειες στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΤουρισμός: Δύσκολο να αναπληρωθούν πλήρως οι απώλειες από τη ρωσική αγορά (ΒΙΝΤΕΟ)ΕΠΟΜΕΝΟΠοιοι κινδυνεύουν περισσότερο από την ευλογιά των πιθήκων - Τι θεραπείες υπάρχουν
Καμία σκέψη από ΕΕ για επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία για τις προκλήσεις στα Βαρώσια (ΒΙΝΤΕΟ)
Εναπόκειται στην ίδια την κυπριακή Κυβέρνηση να ζητήσει, εάν το επιθυμεί
το δικό σας σχόλιο
* Υποχρεωτικά πεδία
Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.