Στο 19% της κανονικής για τον Μάιο, ανήλθε η μέση ποσότητα βροχόπτωσης που έπεσε στις ελεύθερες περιοχές από την 1η μέχρι το πρωί (09:00) της 23ης του τρέχοντος μήνα, σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία που δημοσιοποίησε την Δευτέρα το Τμήμα Μετεωρολογίας. Σημαντικά ενισχυμένη η Λευκωσία με την βροχόπτωση που καταγράφηκε το τελευταίο 24ωρο να ανέρχεται στα 11 χιλιοστά.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΜινέ Ατλί: Θα δικασθεί χωρίς κράτηση για προσβολή του ΤατάρΕΠΟΜΕΝΟΟ Μάρκος Ρόχο πανηγύρισε το πρωτάθλημα με μπύρες και τσιγάρο (βίντεο - εικόνες)
Οι περιοχές με τις μεγαλύτερες και μικρότερες ποσότητες βροχόπτωσης τον Μάιο
Στο 19% της κανονικής συνολικά η βροχόπτωση για τον μήνα
το δικό σας σχόλιο
* Υποχρεωτικά πεδία
Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.