Στέφανος Στεφάνου: ΑΚΕΛ διεκδικητικό, αντίβαρο σε αντιλαϊκές πολιτικές (ΒΙΝΤΕΟ)

Με αναφορές στις πολιτικές αποφάσεις που λήφθηκαν κατά το πρόσφατο συνέδριο του ΑΚΕΛ, η ομιλία του Γ.Γ του κόμματος, κατά την 27η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη ΑΚΕΛ Λάρνακας

Το ΑΚΕΛ θα συνεχίσει να είναι αγωνιστικό, διεκδικητικό και αντίβαρο σε αντιλαϊκές και συντηρητικές πολιτικές, το νέο μήνυμα Στέφανου Στεφάνου. 

Ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ, μιλούσε κατά την έναρξη των εργασιών της Επαρχιακής Συνδιάσκεψης ΑΚΕΛ Λάρνακας, αναφερόμενος και στις πολιτικές αποφάσεις που λήφθηκαν κατά το πρόσφατο συνέδριο του κόμματος για το ΑΚΕΛ και την Κύπρο του σήμερα και του αύριο. 

«Πώς θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα, πώς θα απαντήσουμε στις προκλήσεις του σήμερα, πώς θα παραμείνουμε ισχυρό, μαζικό κόμμα, με στενές σχέσεις με τους εργαζομένους, με τα λαικά στρώματα, τους απλούς ανθρώπους, την ίδια την κοινωνία.», είπε συγκεκριμένα ο κ. Στεφάνου. 

Τονίζοντας ότι για το ΑΚΕΛ πάνω και πέραν όλων είναι η Κύπρος και ο λαός της, ο Στέφανος Στεφάνου έδωσε το σύνθημα για ακόμη μεγαλύτερους αγώνες και διεκδικήσεις. 

 «Εμείς θα συνεχίσουμε τη δική μας πορεία για να περάσουμε και τα 100 χρόνια και τα 200 χρόνια και να συνεχίσουμε να πορευόμαστε προς όφελος του λαού μας, του τόπου, των εργαζομένων και κάθε ιδανικού που δημιούργησε ο άνθρωπος.», σημείωσε ο κ. Στεφάνου. 

Οι εργασίες της 27ης Συνδιάσκεψης Λάρνακας θα συνεχιστούν και αύριο.

Χρυστάλα Βιλάνου

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Redirecting in 3 seconds...