Παράνομη ενοικίαση στο ψευδοκράτος ενός από τα πλωτά γεωτρύπανα που έχει στον στόλο της η Τουρκία με σκοπό τη διενέργεια γεωτρήσεων στη λεγόμενη Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη του παράνομου μορφώματος, εξετάζει σύμφωνα με πληροφορίες η Άγκυρα.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΑξιολόγησαν την έκθεση του οργανισμού της ΕΕ για Συνεργασία των Ρυθμιστικών Αρχών ΕνέργειαςΕΠΟΜΕΝΟΕυχαριστούν τους συνεργάτες
Η Τουρκία μελετά την «ενοικίαση» πλωτού γεωτρύπανου στο ψευδοκράτος (ΒΙΝΤΕΟ)
Κατάθεση της πρότασης από τον εμπνευστή του δόγματος «Γαλάζιας Πατρίδας»
το δικό σας σχόλιο
* Υποχρεωτικά πεδία
Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.