ΚΟΑΠ: Εγχειρίδιο ενημέρωσης αιτητών για ενίσχυση πρώτης εγκατάστασης νέων γεωργών

Αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται από την Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2022 μέχρι την Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022

Ο Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών ανακοινώνει την έκδοση του Εγχειριδίου Εφαρμογής – Ενημέρωση Αιτητών που αφορά την Β΄ Προκήρυξη του Καθεστώς 6.1 :«Ενίσχυση πρώτης εγκατάστασης νέων γεωργών», του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης Κύπρου 2014 - 2020.
 
Όπως αναφέρεται, μέσω του Μέτρου 6.1 παρέχεται οικονομική ενίσχυση σε νέους ηλικίας από 18 έως και 40 ετών που επιθυμούν να εγκατασταθούν για πρώτη φορά ως επικεφαλής / αρχηγοί εκμετάλλευσης στον πρωτογενή τομέα. Το ποσό ενίσχυσης κυμαίνεται από €20.000 μέχρι €50.000 αναλόγως και τυχόν συμμετοχής των ενδιαφερομένων στην  γ’ προκήρυξη του Καθεστώτος 4.1.
 

Αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται από την Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2022 μέχρι την Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 (ώρα 23:59 μ.μ.) ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας: www.eas.capo.gov.cy. Σημειώνεται ότι οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο μέσω διαπιστευμένων φορέων –συμβούλων, οι οποίοι εγκρίθηκαν  για το σκοπό αυτό από το Τμήμα Γεωργίας.
 
Ο κατάλογος των διαπιστευμένων φορέων, το Ενημερωτικό Έντυπο και όλο το συνοδευτικό υλικό είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του ΚΟΑΠ www.capo.gov.cy καθώς και στην ιστοσελίδα του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 www.paa.gov.cy  

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Redirecting in 3 seconds...