ΤΕΒΕΑ: Επαφές για επίλυση προβλημάτων επιχειρηματιών ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου

Η γραπτή ανακοίνωση της Τουριστικής, Εμπορικής και Βιομηχανικής Εταιρείας Αμμοχώστου

Στόχος της Τουριστικής, Εμπορικής και Βιομηχανικής Εταιρείας Αμμοχώστου (ΤΕΒΕΑ) είναι η προώθηση και επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις στις τοπικές αρχές και τα διάφορα κυβερνητικά τμήματα και στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιεί διάφορες επαφές και συναντήσεις.
 
Σε γραπτή ανακοίνωση της ΤΕΒΕΑ αναφέρεται ότι «μετά την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας που έγινε τον Δεκέμβριο του 2021, ζητήθηκε από όλες τις τοπικές αρχές της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου όπως γίνουν συναντήσεις γνωριμίας και συζήτηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις. Στα πλαίσια της απόφασης αυτής, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με το Δημοτικό Συμβούλιο Δερύνειας και το Κοινοτικό Συμβούλιο Φρενάρους».
 

Στις συναντήσεις «συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη Δερύνεια και το Φρέναρος και έγινε ανταλλαγή απόψεων για τους τρόπους επίλυσης των προβλημάτων που υπάρχουν».
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «στόχος της ΤΕΒΕΑ είναι να ολοκληρώσει σύντομα τον κύκλο επαφών με τις τοπικές αρχές για καταγραφή και συζήτηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και στη συνέχεια να προωθήσει εισηγήσεις και προτάσεις προς επίλυσή τους τόσο στις τοπικές αρχές αλλά και στα διάφορα κυβερνητικά τμήματα».
 
Σημειώνεται ότι νέος Πρόεδρος της ΤΕΒΕΑ εξελέγη ο Σάββας Κόσιης, Αντιπρόεδρος Υπηρεσιών ο Γεώργιος Φυλακτού, Αντιπρόεδρος Εμπορίου ο Αβραάμ Πιττάκης, Αντιπρόεδρος Οικονομικών ο Δημήτρης Μάρτη, Αντιπρόεδρος Τουρισμού ο Παναγιώτης Νέος, Αντιπρόεδρος Βιομηχανίας ο Πανίκκος Ορφανίδης και Επίτιμος Ταμίας ο Παντελής Κονέ.

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Redirecting in 3 seconds...