ΑΚΕΛ: Κατέθεσε στη Βουλή θέμα για επανασύσταση του Ουλαμού Πάταξης Λαθροθηρίας της Αστυνομίας

Πρόκειται για πάγιο αίτημα των κυνηγών της Κύπρου

Αυτεπάγγελτο θέμα για την ανάγκη επανασύστασης του Ουλαμού Πάταξης Λαθροθηρίας της Αστυνομίας και για τη λήψη μέτρων πρόληψης της άθορθηρίας του ενδημικού θηράματος και του αγρινού, κατέθεσε το ΑΚΕΛ στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Πρόεδρο και Βουλευτή Νίκο Κέττηρο, μετά την παύση του Ουλαμού γίνονται καθημερινά δέκτες παραπόνων για αύξηση της λαθροθηρίας και της εγκληματικότητας.

Η Επιτροπή Περιβάλλοντος οφείλει να ενημερωθεί άμεσα γι’ αυτό το σοβαρό θέμα που αφορά το κυνηγετικό μέλλον, αλλά και που αφορά στην πρόληψη και προστασία των σπάνιων ενδιαιτημάτων της Κύπρου.

Υπενθυμίζεται ότι, το θέμα της επανασύστασης του Ουλαμού Πάταξης Λαθροθηρίας της ΜΜΑΔ, αποτελεί πάγιο αίτημα των κυνηγών της Κύπρου.

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Redirecting in 3 seconds...