Σε τροχιά Προεδρικών εισέρχεται το ΑΚΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ)

Προετοιμάζουν το πολιτικό πλαίσιο που θα τεθεί ενώπιον της αυριανής συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος για τις Προεδρικές Εκλογές του 2023

Σε τροχιά Προεδρικών εισέρχεται το ΑΚΕΛ.

Στις 15:00 το απόγευμα σήμερα συνεδριάζει το Πολιτικό γραφείο του ΑΚΕΛ για να προετοιμάσει το πολιτικό πλαίσιο που θα τεθεί ενώπιον της αυριανής συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος για τις Προεδρικές Εκλογές του 2023. 

Η συνεδρίαση αύριο αναμένεται να διαρκέσει αρκετές ώρες καθώς πέραν του πολιτικού πλαισίου επί τάπητος θα τεθεί και το πλαίσιο συνεργασιών ενώ τα μέλη θα τοποθετηθούν εκ πρώτης και για ονόματα που απασχολούν την προεδρολογία στην Εζεκία Παπαϊωάννου και θα μπορούσαν να αποτελούν και τον υποψήφιο που θα στήριζε το κόμμα. 

Βασικός γνώμονας στο ΑΚΕΛ είναι η εξεύρεση ενός ατόμου που θα μπορεί να συσπειρώσει τον κόσμο του κόμματος και να μπορεί να τύχει υποστήριξης και από άλλους πολιτικούς χώρους. 

Η Κεντρική Επιτροπή αύριο θα ανάψει πράσινο φως στον Στέφανο Στεφάνου για να αρχίσει τις επαφές του με άλλα κόμματα με προτεραιότητα το ΔΗΚΟ, που και αυτό μετά τις 6 Φεβρουαρίου οπότε θα συνεδριάσει και το Πολιτικό Γραφείο  θα μπει και επίσημα σε τροχιά Προεδρικών εκλογών. 

Μετά το πέρας της σημερινής συνεδρίασης του Πολιτικού Γραφείου του ΑΚΕΛ δεν αναμένονται ανακοινώσεις ενώ δεν αποκλείεται αύριο μόλις ολοκληρωθεί η Κεντρική Επιτροπή να δοθεί μια λυτή ανακοίνωση. 

Χρυστάλα Βιλάνου

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Redirecting in 3 seconds...