Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν δυνάμεις στον τομέα της Υγείας (ΒΙΝΤΕΟ)

Δύο φορητούς αναπνευστήρες για μεταφορά των ασθενών παρέλαβε από τον Πρέσβη του Ισραήλ ο Υπουργός Υγείας

Το δύσκολο έργο των εργαζομένων στα νοσηλευτήρια έρχεται να διευκολύνει η προσφορά εξειδικευμένου ιατρικού εξοπλισμού από την Πρεσβεία του Ισραήλ.

Ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλα, παρέλαβε νωρίς το απόγευμα από τον Πρέσβη του Ισραήλ στην Κύπρο Ορέν Ανολίκ, δύο φορητούς αναπνευστήρες για τη μεταφορά ασθενών αλλά και προστατευτικό εξοπλισμό για το ιατρικό προσωπικό της πρώτη γραμμή.

«Οι προμήθειες αυτές θα αξιοποιηθούν προς την καλύτερη αντιμετώπιση περιστατικών που χρήζουν άμεσης ιατρικής παρέμβασης. Τα γερά θεμέλια συνεργασίας μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας οδηγούν στην περεταίρω ενδυνάμωση των συστημάτων υγείας και των δύο χωρών», επισήμανε ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλα.

Ο Πρέσβης του Ισραήλ στην Κύπρο τόνισε τη σημασία του εξοπλισμού τη δεδομένη στιγμή που η μετάλλαξη Όμικρον επελαύνει στην Κύπρο και σε ολόκληρο τον πλανήτη.

«Αυτή η συνεργασία συμβολίζει τη φιλία και την συνεργασία μεταξύ του Ισραήλ και της Κύπρου. Ειδικότερα τώρα που η χώρα αντιμετωπίζει τη διασπορά της μετάλλαξης Όμικρον», τόνισε ο Όρεν Ανολίκ.

Ο Υπουργός Υγείας και ο Πρέσβης του Ισραήλ εξήραν παράλληλα τη συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών και στον τομέα της Υγείας.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Ντέπυ Νικολάου

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.