Επαναφόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων σε πρατήρια βενζίνης- Οι αποφάσεις του Υπουργικού

Ιδού οι αποφάσεις

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε την τροποποίηση του περί Πολεοδομίας και Χωροταξίας Γενικού Διατάγματος Ανάπτυξης 2003-2021 κατά τρόπο ώστε να επιτρέπεται η εγκατάσταση σημείων επαναφόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε υφιστάμενα πρατήρια πετρελαιοειδών, χωρίς την ανάγκη εξασφάλισης πολεοδομικής άδειας.

Παράλληλα το Υπουργικό Συμβούλιο ενημερώθηκε για τον απολογισμό υλοποίησης του 2ου Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Αναπηρία 2018-2020 και ενέκρινε το 3ο  Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την Αναπηρία που αφορά τα έτη 2021-2023. Το Εθνικό Σχέδιο Δράσης περιλαμβάνει 135 δράσεις (58 νέες και 77 συνεχιζόμενες) που θα υλοποιηθούν από 8 Υπουργεία και 3 Υφυπουργεία.

Το Υπουργικό Συμβούλιο εξουσιοδότησε τον Υπουργό Οικονομικών όπως αποσύρει τους κανονισμούς για τα υπηρεσιακά οχήματα των κρατικών αξιωματούχων που κατατέθηκαν πρόσφατα στη Βουλή. Η απόφαση αυτή λήφθηκε μετά από εισήγηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη.

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Redirecting in 3 seconds...