Μέχρι αυτή την ώρα δεν χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε περιστατικά λόγω των έντονων καιρικών φαινόμενων, αλλά η Υπηρεσία βρίσκεται σε ετοιμότητα, όπως πάντα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων ΠΥ, Ανδρέας Κεττής.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΜετακίνηση σημείου δειγματοληψίας στη Λευκωσία εξαιτίας των καιρικών συνθηκών ΕΠΟΜΕΝΟUNICEF: «Ανεπανόρθωτες απώλειες» σε εκατομμύρια παιδιά από κλείσιμο σχολείων λόγω πανδημίας
Κεττής: «Αποφύγετε την κακή συνήθεια να περνάτε από πλημμυρισμένους δρόμους»
Σε πλήρη ετοιμότητα η Πυροσβεστική Υπηρεσία για αντιμετώπιση ενδεχόμενων περιστατικών εξαιτίας της κακοκαιρίας
το δικό σας σχόλιο
* Υποχρεωτικά πεδία
Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.