Κλείσιμο δρόμου στην Αθηένου για την ανάπλαση της πλατείας της Βρύσης

Η διαδικασία αναμένεται να διαρκέσει γύρω στις 10 ημέρες

Κλείσιμο δρόμου στην Αθηένου για εργασίες στο πλαίσιο του έργου ανάπλασης της πλατείας της Βρύσης. Από τα έργα για περίοδο δέκα ημερών θα είναι κλειστό το τμήμα της οδού Ευαγόρου από τη συμβολή με την οδό Μ. Αλεξάνδρου μέχρι την οδό 25ης Μαρτίου.

Σε ανακοίνωση του ο Δήμος Αθηένου ενημερώνει τους δημότες του, ότι «στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου της Πλατείας της Βρύσης, το οποίο εκτελείται σε φάσεις, απαιτείται το προσωρινό κλείσιμο του τμήματος της οδού Ευαγόρου από τη συμβολή με την οδό Μ. Αλεξάνδρου μέχρι την οδό 25ης Μαρτίου».

Παρακαλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να ακολουθούν τις επιτόπου υποδείξεις/οδηγίες, ενώ για τους κατοίκους που επηρεάζονται γίνονται ειδικές διευθετήσεις αναφέρεται.

Η διαδικασία αναμένεται να διαρκέσει γύρω στις 10 ημέρες.

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Redirecting in 3 seconds...