Οι περισσότεροι Κύπριοι είναι ενημερωμένοι για τον κατάλληλο τρόπο φύλαξης τροφίμων οι περισσότεροι, δείχνουν τα αποτελέσματα που δημοσιεύτηκαν από την 5η διαδικτυακή έρευνα για τη σπατάλη τροφίμων, που διεξάχθηκε στο πλαίσιο του έργου LIFE – FOODPRINT: «Εκστρατεία ευαισθητοποίησης για την πρόληψη και τη διαχείριση της σπατάλης τροφίμων μεταξύ των καταναλωτών, των βιομηχανιών τροφίμων και φιλοξενίας».
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ#Cancel_Kopsialis: Το χάσταγκ που κατακλύζει το Τwitter - Τι συνέβη με τον γνωστό influencerΕΠΟΜΕΝΟΠαραιτήθηκε από συμπρόεδρος της Επιτροπής για Πολιτιστική Κληρονομιά ο Τάκης Χατζηδημητρίου
Ενημερωμένοι οι περισσότεροι Κύπριοι για τον ορθό τρόπο φύλαξης τροφίμων
Αυτό προκύπτει από την 5η διαδικτυακή έρευνα για τη σπατάλη τροφίμων, που διεξάχθηκε στο πλαίσιο του έργου LIFE – FOODPRINT
το δικό σας σχόλιο
* Υποχρεωτικά πεδία
Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.