Λειτουργία Κλάδου Γεωπονίας στο Λύκειο και την ΤΕΣΕΚ Έμπας

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας

Την πρόθεση για λειτουργία του Κλάδου Γεωπονίας στο Λύκειο και στην Τεχνική και Επαγγελματική Σχολή Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΤΕΣΕΚ) Έμπας, από τη σχολική χρονιά 2022-2023, ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ).
 
Για τον σκοπό αυτό, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, τόσο η Διεύθυνση Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης όσο και η Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης, μαζί με την Υπηρεσία Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής, θα ενημερώσουν τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄ Γυμνασίου που φοιτούν στα Γυμνάσια της περιοχής, για τις ευκαιρίες που θα έχουν με τη φοίτησή τους στο Κλάδο της Γεωπονίας.
 

Το Υπουργείο υπενθυμίζει ότι για τη λειτουργία μιας ειδικότητας θα πρέπει να υπάρξει και το ανάλογο ενδιαφέρον από μαθητές και μαθήτριες όπως ορίζεται στους Κανονισμούς για τη λειτουργία των δημόσιων σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης.
 
Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, τα εργαστηριακά μαθήματα θα διεξάγονται στις εγκαταστάσεις του Γεωργικού Τμήματος Αχέλειας.

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Redirecting in 3 seconds...