Ο πλούτος της ανατολικής Μεσογείου είναι κοινός, ανέφερε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, προσθέτοντας ότι είναι υποχρεωμένοι να υπεραμυνθούν μέχρι τέλους των δικαιωμάτων τους.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΓ. Εισαγγελέας: Καθυστέρηση ψήφισης μεταρρύθμισης θα οδηγήσει σε κατάρρευση ΔικαιοσύνηςΕΠΟΜΕΝΟΕπιβεβαιώνεται η πτωτική τροχιά κρουσμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο
Για «κοινό πλούτο» της Αν.Μεσογείου κάνει λόγο ο Τατάρ
Επανέλαβε την θέση ότι η μεταφορά του πλούτου της ανατολικής Μεσογείου στην ευρωπαϊκή αγορά μέσω Τουρκίας είναι ο ορθότερος
το δικό σας σχόλιο
* Υποχρεωτικά πεδία
Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.