Νέο κανάλι επικοινωνίας με τη ναυτιλιακή βιομηχανία και την κοινωνία των πολιτών (ΒΙΝΤΕΟ)

Τη διαδικτυακή πλατφόρμα Cyprus Open Maritime Exchange (COME), παρουσίασε το Υφυπουργείο Ναυτιλίας στη Λεμεσό

Τη διαδικτυακή πλατφόρμα Cyprus Open Maritime Exchange (COME), παρουσίασε το Υφυπουργείο Ναυτιλίας στη Λεμεσό. 

Πρόκειται για ένα διαδικτυακό κανάλι επικοινωνίας με τη ναυτιλιακή βιομηχανία και την κοινωνία των πολιτών. 

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας, Βασίλης Δημητριάδης δήλωσε πως «επιδιώκουμε να έρθουμε ακόμη πιο κοντά στην ναυτιλιακή βιομηχανία, στους επαγγελματίες που υπηρετούν το παράκτιο και θαλάσσιο οικοσύστημα της Κύπρου, στους Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς, με το σύνολο της κοινωνίας των πολιτών. Θέλουμε να αφουγκραστούμε τις σκέψεις και τα προβλήματα τους, να αξιολογούμε τις εισηγήσεις τους». 

Η πρωτοβουλία αποτελεί μία εκ των δράσεων της Εθνικής Στρατηγικής για την Κυπριακή Ναυτιλία και μέσω της πλατφόρμας, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν απόψεις, εισηγήσεις και προβλήματα για όλα τα θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υφυπουργείου Ναυτιλίας όπως ο πράσινος και ψηφιακός μετασχηματισμός, η ασφάλεια και προστασία στη ναυσιπλοΐα, η ακτοπλοΐα, η ευημερία και εκπαίδευση των Ναυτικών και οποιοδήποτε άλλο ζήτημα τους απασχολεί. 

«Μέσα από αυτή την συστηματική συλλογή και αξιοποίηση της γνώσης, επιδιώκουμε να γίνουμε πιο άμεσοι και αποτελεσματικοί στον τρόπο που προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, πιο προληπτικοί στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις», σημείωσε ο κ. Δημητριάδης.

Στόχος του Υφυπουργείου Ναυτιλίας είναι η αξιολόγηση των εισηγήσεων που θα υποβάλλονται μέσω της πλατφόρμας με απώτερο σκοπό την προώθηση των πολιτικών και δράσεων του.

Αυγερινός Χρυσοστόμου

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.