Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της ΑΗΚ στον Υποσταθμό Μεταφοράς της Δεκέλειας

Δεν θα χρειαστεί να διακοπεί η παροχή ηλεκτρικής ενέργειας και στις 13 Ιανουαρίου όπως αρχικά ήταν ο προγραμματισμός

Η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου (AHK) ανακοίνωσε πως οι προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης εξοπλισμού που τροφοδοτεί την Αφαλάτωση Δεκέλειας και εξοπλισμού Μέσης Τάσης στον Υποσταθμό Μεταφοράς της Δεκέλειας ολοκληρώθηκαν εντός της ημέρας.
 
Στην ανακοίνωση η ΑΗΚ διευκρινίζει ότι οι εργασίες είχαν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν εντός δυο ημερών, την περίοδο 12 και 13 Ιανουαρίου 2022, εντούτοις, μετά από εντατικές προσπάθειες το πρόβλημα επιλύθηκε και οι εργασίες ολοκληρώθηκαν εντός της 12ης Ιανουαρίου με αποτέλεσμα να μην χρειαστεί να διακοπεί η παροχή ηλεκτρικής ενέργειας και στις 13 Ιανουαρίου όπως αρχικά ήταν ο προγραμματισμός.

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.