Έντονο προβληματισμό εκφράζει η συντεχνία των Κυβερνητικών Ιατρών (ΠΑΣΥΚΙ) για το νέο διάταγμα του Υπουργού Υγείας αναφορικά με την αντιμετώπιση των «ψυχρών περιστατικών» στα δημόσια νοσηλευτήρια.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΤο εμβόλιο Moderna μετά από Pfizer ή AstraZeneca παρέχει καλύτερη ανοσιακή προστασίαΕΠΟΜΕΝΟΠρώτη αντίδραση Λεβαντόφσκι για τη χρυσή μπάλα: "Ειμαι λυπημένος..."
Προβληματισμός ΠΑΣΥΚΙ για αντιμετώπιση «ψυχρών περιστατικών» στα δημόσια νοσηλευτήρια
Η ΠΑΣΥΚΙ σημειώνει ότι δεν έτυχε ενημέρωσης αναφορικά με την αναβολή όλων των προγραμματισμένων χειρουργείων που αφορούν ψυχρά περιστατικά
το δικό σας σχόλιο
* Υποχρεωτικά πεδία
Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.