Δημόσια Διαβούλευση για νομοσχέδιο που τροποποιεί τους περί της Υγείας των Ζώων Νόμους

Η διαβούλευση θα διεξαχθεί αποκλειστικά γραπτώς

Οι Κτηνιατρικές Υπηρεσίες ανακοινώνουν την έναρξη δημόσιας διαβούλευσης για το νομοσχέδιο με τίτλο «Νόμος που τροποποιεί τους περί της Υγείας των Ζώων Νόμους του 2001 έως 2020».

Σύμφωνα με ανακοίνωση την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ, η διαβούλευση θα διεξαχθεί αποκλειστικά γραπτώς.

Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι όπως μέχρι και τις 13/12/2021 αποστείλουν γραπτώς τις απόψεις, σχόλια και εισηγήσεις τους επί του προτεινόμενου Νομοσχεδίου, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου director@vs.moa.gov.cy.

Αναφέρεται ότι προς διευκόλυνση της διαδικασίας, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως στις απόψεις, σχόλια και εισηγήσεις τους αναφέρουν ως θέμα της επιστολής τους «Νόμος που τροποποιεί τους περί της Υγείας των Ζώων Νόμους του 2001 έως 2020».

Το Νομοσχέδιο, καταλήγει η ανακοίνωση, μπορεί να ανακτηθεί από την ιστοσελίδα των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών.

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Redirecting in 3 seconds...