Κλέα Παπαέλληνα και Πάρις Σπανός διορίστηκαν σε δύο σημαντικές Επιτροπές της EOC

Πρόκειται για μια εξαιρετικά τιμητική απόφαση για την Κύπρο

Εξαιρετικά τιμητική απόφαση για την Κύπρο έλαβε η Εκτελεστική Επιτροπή των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών, κατά τη διάρκεια συνεδρίας στο πλαίσιο των εργασιών του 41ου Σεμιναρίου της EOC, που πραγματοποιήθηκε στο Σαμορίν της Σλοβακίας  στις 25 και 26 Νοεμβρίου υπό την Προεδρία του Νέου Προέδρου της Σπύρου Καπράλου.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΟΕ, ανάμεσα στις αποφάσεις που έλαβε η Εκτελεστική Επιτροπή, ήταν και ο διορισμός των Επιτροπών της EOC. Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή πρότεινε τον διορισμό του Μέλους του Εκτελεστικού Συμβουλίου Κλέας Παπαέλληνα, στην Επιτροπή «Culture & Education» και παράλληλα πρότεινε τον Νομικό Σύμβουλο της ΚΟΕ Πάρι Σπανό στην Επιτροπή «EOC Commission of Legal Affairs», προτάσεις οι οποίες έγιναν αποδεκτές.
 

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή συγχαίρει την κ. Παπαέλληλα και τον κ. Σπανό για το διορισμό τους στις Επιτροπές της EOC, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι θα συμβάλουν με θετικό τρόπο στην παρουσία και συμμετοχή της ΚΟΕ και την διεθνή εκπροσώπηση και προβολή της Κύπρου.
 
Παράλληλα ευχαριστεί την Εκτελεστική Επιτροπή της EOC και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της, Σπύρο Καπράλο, για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στο πρόσωπο των δύο Κυπρίων αξιωματούχων.

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.