Αντάλλαξαν απόψεις Δήμαρχος Λεμεσού και Περιφερειάρχης Αττικής

Συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος

Σε τρεις συγκεκριμένες θεματολογίες επικεντρώθηκε σημερινή σύσκεψη, στο δημοτικό μέγαρο Λεμεσού, όπου οι δημοτικές Αρχές υποδέχθηκαν τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη.
 
Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, μετά τη σύσκεψη, που έγινε στην παρουσία του Έπαρχου Λεμεσού, του αντιδημάρχου, εκπροσώπων των δημοτικών ομάδων και υπηρεσιακούς, ο Δήμαρχος Νίκος Νικολαΐδης, ανέφερε πως τη συνάντηση απασχόλησε το θέμα της Μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Κύπρο, η συμμετοχή του Δήμου Λεμεσού στο «Δίκτυο Υγειών Πόλεων» και ο ιατρικός τουρισμός.
 

Συγκεκριμένα, συνέχισε, για την Μεταρρύθμιση της ΤΑ, ανταλλάχθηκαν απόψεις γύρω από τις εκκρεμότητες που απομένουν και έγινε μια ενημέρωση γύρω από τις πρακτικές που εφαρμόζονται για τη δομή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Ελλάδα.
 
Σε σχέση με το «Δίκτυο Υγειών Πόλεων», είπε ο κ.Νικολαϊδης, «αξιοποιώντας την ιδιότητα του κ. Πατούλη και ως γιατρού και ειδικού επί του θέματος, τον ενημερώσαμε για τις δικές μας προετοιμασίες για να ενταχθούμε στο δίκτυο».
 
«Αποφασίστηκε ότι θα ακολουθήσει ένα πλάνο συνεργασίας και ανταλλαγής απόψεων και αξιοποίησης της τεχνογνωσίας και των καλών πρακτικών που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα», συμπλήρωσε.
 
Τέλος, κατέληξε ο Νίκος Νικολαΐδης,  συζητήθηκε «η δυνατότητα της Λεμεσού, ως μιας μεγάλης πόλης με υποδομές, που αφορούν στην παροχή ιατρικών και παραϊατρικών υπηρεσιών, να αποτελέσει μια δυναμική παρουσία σε θέματα ιατρικού τουρισμού, ειδικά σε χώρες της Μέσης Ανατολής και της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου, οι πολίτες των οποίων αναζητούν μια διέξοδο προς την Ευρώπη για να συνδυάσουν τον τουρισμό με την παροχή αυτών των υπηρεσιών, που δεν μπορούν να βρουν στις χώρες τους».

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Redirecting in 3 seconds...