Ο αγώνας για επικράτηση της ειρήνης και της ασφάλειας στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Ανατολικής Μεσογείου είναι κοινός μεταξύ Κύπρου και Παλαιστίνης και περνά μέσα από τη διασφάλιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής και της δημιουργίας του Παλαιστινιακού κράτους. Αυτό διαπιστώθηκε σε συνάντηση που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος και ο νέος Πρέσβης της Παλαιστίνης στην Κύπρο Abdallah Hatem Attari.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΗ εντεκάδα του Κέρκεζ από το σημερινό φιλικό ΕΠΟΜΕΝΟΠρίγκιπας Κάρολος: Παραιτήθηκε το «δεξί χέρι» του μετά τις κατηγορίες εις βάρος του για διαφθορά
Κοινοί οι αγώνες της Κύπρου και της Παλαιστίνης το μήνυμα Σιζόπουλου
Συνάντηση με τον πρέσβη της Παλαιστίνης πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ
το δικό σας σχόλιο
* Υποχρεωτικά πεδία
Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.