Το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής επισκέφθηκε η Υπουργός Δικαιοσύνης

Θέματα που αφορούν στη διαχρονική συνεργασία μεταξύ του Υπουργείου, της Αστυνομίας και του Ινστιτούτου συζητήθηκαν κατά την επίσκεψη

Η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, κ. Στέφη Δράκου και ο Αρχηγός Αστυνομίας, κ. Στέλιος Παπαθεοδώρου, επισκέφθηκαν σήμερα το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου, όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον Γενικό Εκτελεστικό και Ιατρικό Διευθυντή του Ιντιστούτου, Καθηγητή Λεωνίδα Α. Φυλακτού, καθώς και με τον Διευθυντή του Εργαστηρίου Δικανικής Γενετικής, Καθηγητή Μάριο Καριόλου, θέματα που αφορούν στη διαχρονική συνεργασία μεταξύ του Υπουργείου, της Αστυνομίας και του Ινστιτούτου.

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.