Επ. Προεδρίας: Εισήγηση να παρέχει η Κύπρος τεχνογνωσία για διακρίβωση τύχης Αρμενίων αγνοουμένων

Τη σημασία των διμερών σχέσεων Αρμενίας - Κύπρου υπογράμμισαν ο Επίτροπος Προεδρίας και ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνέλευσης της Αρμενίας

Τη σημασία των διμερών σχέσεων Κύπρου -  Αρμενίας αλλά και της τριμερούς συνεργασίας Κύπρου, Ελλάδας και Αρμενίας σε θέματα Διασποράς υπογράμμισαν ο Επίτροπος Προεδρίας, Φώτης Φωτίου και ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνέλευσης της Δημοκρατίας της Αρμενίας, Alen Simonyan, οι οποίοι συναντήθηκαν σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που αυτός πραγματοποιεί ως επικεφαλής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας στην Κύπρο. Ο Επίτροπος Προεδρίας προέβη σε εισήγηση όπως η Κύπρος παράσχει τεχνογνωσία σε θέματα διακρίβωσης της τύχης των Αρμενίων αγνοουμένων. 

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Redirecting in 3 seconds...