Νέα παράταση στις εγγραφές για τα Επιμορφωτικά Κέντρα ανακοίνωσε το Υπ.Παιδείας

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος αποφασίστηκε όπως δοθεί παράταση μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2021

Παρατείνεται εκ νέου η περίοδος για εγγραφή στα μαθήματα των Κρατικών Επιμορφωτικών Ινστιτούτων, σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας. 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι εγγραφές στα Επιμορφωτικά Κέντρα του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας άρχισαν στις 5 Οκτωβρίου 2021. Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος αποφασίστηκε όπως δοθεί παράταση μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2021.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί από την ιστοσελίδα: www.moec.gov.cy/epimorfotika

Υπενθυμίζεται ότι οι δηλώσεις εγγραφής στα διάφορα προσφερόμενα θέματα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά στην πιο πάνω ιστοσελίδα. Εκπρόσθεσμες εγγραφές δε θα γίνονται δεκτές. Τα μαθήματα των Επιμορφωτικών Κέντρων αναμένεται να αρχίσουν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου 2021.

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Redirecting in 3 seconds...