Έκλεισαν χωματόδρομους στην περιοχή του Ακάμα (ΦΩΤΟΣ)

Με οδηγίες του Υπουργείου Γεωργίας, το Τμήμα Δασών προχώρησε στο κλείσιμο χωματόδρομων και μονοπατιών

Δυσκολεύει όλο και περισσότερο η πρόσβαση στον Ακάμα.

Με οδηγίες του Υπουργείου Γεωργίας, το Τμήμα Δασών προχώρησε στο κλείσιμο χωματόδρομων και μονοπατιών με σιδερένιους πασσάλους, βράχους και ψηλά αναχώματα σε τρεις περιοχές, οι οποίες έχουν χαρακτηρισθεί ως οικολογικά ευαίσθητες, με αποτέλεσμα να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις από κυνηγούς, ψαράδες και επισκέπτες.

Χθες, στην περιοχή της Τοξεύτρας, Νότια του Κόλπου της Λάρας και στην τοποθεσία «Ποσσιέπασμα», πραγματοποιήθηκε αυτοψία από εκπροσώπους τριών Οργανώσεων και Υπηρεσιών, για εξέταση των προβλημάτων που ενδεχομένως να έχουν προκύψει από την απόφαση η οποία λήφθηκε προ καιρού για το κλείσιμο των ανεξέλεγκτων προσβάσεων στον Ακάμα και σε οικολογικά ευαίσθητες περιοχές.

Κώστας Σάββα

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.