Εθελοντικός καθαρισμός της ακτογραμμής Ζυγίου από το προσωπικό της Ελληνικής Τράπεζας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ναυτιλίας, το προσωπικό της Ελληνικής Τράπεζας θέλησε να βάλει το δικό του λιθαράκι για ένα πιο καθαρό περιβάλλον

Το δικό τους λιθαράκι στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης για την αναγκαιότητα ενός πιο καθαρού περιβάλλοντος, χωρίς σκουπίδια που αλλοιώνουν την ομορφιά και την αξία της Κύπρου, έβαλε το προσωπικό της Ελληνικής Τράπεζας, προχωρώντας στη διοργάνωση εθελοντικού καθαρισμού της ακτογραμμής Ζυγίου, το περασμένο Σάββατο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ναυτιλίας.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Τράπεζας, η πρωτοβουλία της Ομάδας Εθελοντών της Τράπεζας, η οποία τέθηκε υπό την αιγίδα του Υφυπουργού Ναυτιλίας και της Επιτρόπου Περιβάλλοντος, ενισχύει τις προσπάθειες που γίνονται για αντιμετώπιση των προκλήσεων, οι οποίες επισημαίνονται στην Ατζέντα 2030 και στους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών.

Σε δηλώσεις κατά την εκδήλωση, κατά την οποία οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με την καθαριότητα του θαλάσσιου περιβάλλοντος, αλλά και την πρόσφατη νομοθεσία της ΕΕ για τα πλαστικά μίας χρήσης, o Υφυπουργός Ναυτιλίας παρά τω Προέδρω, Βασίλης Δημητριάδης ανέφερε ότι «ο καθαρισμός των ακτών μας αποτελεί συλλογικό καθήκον στη κοινή προσπάθεια να προστατεύσουμε το περιβάλλον και να συμβάλουμε στην καλλιέργεια πράσινης κουλτούρας και νοοτροπίας» και πρόσθεσε ότι το Υφυπουργείο Ναυτιλίας ενθαρρύνει και επικροτεί την εθελοντική δράση, ιδιαίτερα όταν αυτή επικεντρώνεται σε ενέργειες που συμβάλλουν στη προστασία των ακτών και του θαλάσσιου οικοσυστήματος.

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Redirecting in 3 seconds...