Με αντιπροσωπεία του Cyprus Children’s Fund συναντήθηκε η Πρώτη Κυρία της Δημοκρατίας

Η κα Αναστασιάδη ενημερώθηκε για την έντονη φιλανθρωπική δράση που αναπτύσσει το Ίδρυμα τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Κύπρο

Η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας κα Άντρη Αναστασιάδη, η οποία συνοδεύει τον Πρόεδρο Αναστασιάδη στη Νέα Υόρκη, είχε στις  24 Σεπτεμβρίου, το απόγευμα, συνάντηση με στελέχη της φιλανθρωπικής οργάνωσης Cyprus Children’ s Fund που δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ και στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα, η κα Αναστασιάδη συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του Συμβουλίου του Cyprus Children’s Fund, αποτελούμενη από τους κ.κ. Σάββα Τσίβικο, Νίκο Ζίττη και την κα Άντρη Ντάλαγκο. Στη συνάντηση παρέστη, επίσης, ο Γενικός Πρόξενος της Δημοκρατίας στη Νέα Υόρκη κ. Μιχάλης Φυρίλλας.

Κατά τη συνάντηση, η αντιπροσωπεία ενημέρωσε την κα Αναστασιάδη για την έντονη φιλανθρωπική δράση που αναπτύσσει τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Κύπρο, και συζητήθηκε η περαιτέρω συνεργασία με κυπριακούς αντίστοιχους φορείς.

H κα Αναστασιάδη αναφέρθηκε από την πλευρά της στις δραστηριότητες του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης στην Κύπρο και συζητήθηκαν τρόποι συνεργασίας των δύο φορών προς όφελος παιδιών και  νέων της Κύπρου και της ομογένειας.  

Νωρίτερα, η κα Αναστασιάδη παρακολούθησε, στα ΗΕ, την ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Γενική Συνέλευση, ενώ το βράδυ παρέστη, με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, σε δείπνο που παρέθεσε η Ομοσπονδία Οργανώσεων Κυπρίων Αμερικής.

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.