Φιλανθρωπική πεζοπορία για στήριξη του Κέντρου Παιδικού Καρκίνου του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος (ΒΙΝΤΕΟ)

Για στήριξη του Κέντρου Παιδικού Καρκίνου του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Λάρνακα φιλανθρωπική πεζοπορία και δειγματοληψία για δότες μυελού των οστών

Φιλανθρωπική πεζοπορία με σύνθημα «Περπατώ για τη Ζωή για πολλά Παιδικά Χαμόγελα» πραγματοποιήθηκε το πρωί για τη στήριξη του Κέντρου Παιδικού Καρκίνου του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος. 

Την πεζοπορία διοργάνωσαν οι Υπεραγορές «MAS» σε συνεργασία με την εταιρεία «ΗΑRCO TRADING». 
«Για να στηρίξουμε την προσπάθεια του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, να εμπλουτίσει το αρχείο τους, για το πρόβλημα που υπάρχει με τον μυελό των οστών», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής των Υπεραγορών «MAS», Λουκάς Ζουρίδης. 


Η διαδρομή άρχισε από την περιοχή Μακένζι και ο τερματισμός ήταν στην Πλατεία Ευρώπης στις Φοινικούδες, όπου διεξάχθηκε δειγματοληψία για εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών. 

«Η προσφορά του Καραϊσκάκειου είναι τέτοια και σε τόση μεγάλη εμβέλεια, το οποίο πάρα πολλά παιδιά, πάρα πολλές οικογένειες, ακριβώς, έχουν δικαίωμα στην ελπίδα», σημείωσε ο Δήμαρχος της Λάρνακας, Ανδρέας Βύρας. 

«Η σημερινή πορεία είναι σημαδιακή γιατί συμβαίνει να είναι σήμερα και η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών», είπε η Πρόεδρος του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, Πόπη Κανάρη.

Καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και για τη συμμετοχή στην πεζοπορία, ήταν απαραίτητη η προσκόμιση safepass.

Δημήτρης Κώστα

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.