ΠΚ και Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων: Υπογραφή συμφωνίας για επιτήρηση αστικών λυμάτων και συλλογή δεδομένων για κορωνοϊό

Το έργο έχει διάρκεια ένα χρόνο και η συστηματική παρακολούθηση δειγμάτων ανεπεξέργαστων αστικών λυμάτων αρχίζει στις 2 Οκτωβρίου 2021

Στo πλαίσιo της σύστασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής της 17ης Μαρτίου 2021 σχετικά με μια κοινή προσέγγιση για την καθιέρωση συστηματικής επιτήρησης του SARS-CoV-2 και των παραλλαγών του στα λύματα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το Διεθνές Ερευνητικό Κέντρου Νερού Νηρέας του Πανεπιστημίου Κύπρου υπέγραψε σήμερα συμφωνία με το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων, σε συνεργασία με το Τμήμα Ιατρικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας, για σύναψη Ερευνητικής Συνεργασίας, με στόχο την καθιέρωση ενός εθνικού συστήματος επιτήρησης των αστικών λυμάτων στην Κύπρο και τη συλλογή δεδομένων για τον ιό SARS-CoV-2 και τις παραλλαγές του στα λύματα.

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Redirecting in 3 seconds...