Ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε ομάδα εμπειρογνωμόνων AlarmCall (ΒΙΝΤΕΟ)

Πραγματοποίησαν εκδήλωση υπέρ της ελευθερίας της ενότητας και της δικαιοσύνης

Έξω από το συνεδριακό κέντρο βρέθηκαν το απόγευμα μέλη και υποστηρικτές της ομάδας Εμπειρογνωμόνων AlarmCall, πραγματοποιώντας εκδήλωση υπέρ της ελευθερίας της ενότητας και της δικαιοσύνης. 

Η εκδήλωση ήταν ειρηνική με αντιπροσωπεία της Δεξαμενής Σκέψης AlarmCall, να παραδίδει προσωπικές επιστολές σε όλα τα μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων. 

Μέσω των επιστολών, όπως ανέφεραν και επί τόπου οι διοργανωτές της εκδήλωσης θέλουν να υπενθυμίσουν στα μέλη της Βουλής την ευθύνη που τους έχει ανατεθεί με την εκλογή τους από τον κυπριακό λαό για άσκηση κοινοβουλευτικού ελέγχου και την ευθύνη που φέρουν για τα αποτελέσματα των μέτρων της Κυβέρνησης όσον αφορά τη διαχείριση της πανδημίας. 

Ζητούν την άσκηση ελέγχου και ενημέρωση σε ζητήματα που αφορούν τη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης θέτοντας παράλληλα και μια σειρά ερωτημάτων, ενώ μέσω των επιστολών γνωστοποιούνται στοιχεία και δεδομένα από έγκυρες και επίσημες έρευνες για διάφορα ζητήματα που σχετίζονται με την πανδημία. 

Μεταξύ άλλων απαιτούν τη κατάργηση της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας, και του Safepass και την απαγόρευση κάθε μορφής υποχρεωτικότητας για εμβολιασμό, με παράλληλη άμεση ενίσχυση του συστήματος υγείας.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση διαμαρτυρίας:
*φωτογραφίες Mattpress
Χρυσόστομος Σουρκούνης

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Redirecting in 3 seconds...