Θέματα που αφορούν το λιμάνι Λάρνακας συζήτησαν Δήμαρχος και Πρόεδρος της Αρχής Λιμένων

Βούλησή για περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας εξέφρασε ο Ανδρέας Βύρας

Θέματα που αφορούν το λιμάνι της Λάρνακας, συζήτησαν ο Δήμαρχος Ανδρέας Βύρας και ο νέος Πρόεδρος της Αρχής Λιμένων Κύπρου (ΑΛΚ) Δρ. Αντώνης Στυλιανού.
 
Σε ανακοίνωση της Αρχής Λιμένων αναφέρεται ότι «στα πλαίσια των εθιμοτυπικών συναντήσεων του νέου Προέδρου της ΑΛΚ Δρ. Αντώνη Στυλιανού με διάφορους φορείς, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, συνάντηση του με τον Δήμαρχο Λάρνακας Ανδρέα Βύρα».
 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Λάρνακας, ο κ. Βύρας «αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα συνεργασία του Δήμου του με την ΑΛΚ όσον αφορά θέματα κυρίως που αφορούν στο λιμάνι της πόλης και στη βούλησή του για περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας».
 
Από την πλευρά του ο Δρ. Στυλιανού ανέφερε πως η Αρχή Λιμένων Κύπρου «θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των φορέων που σχετίζονται με τις δραστηριότητες και τον ρόλο της Αρχής». «Η ανάπτυξη καλής και υγιούς συνεργασίας αποτελεί αρχή εκ των ουκ άνευ, για την προώθηση του οράματος και της φιλοσοφίας της Αρχής Λιμένων Κύπρου, σε πνεύμα διαφανές, νομότυπο και ασφαλές» κατέληξε.

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Redirecting in 3 seconds...