Δρ. Αβραάμ Ηλία: Φίλε αντιεμβολιαστή… μην επηρεάζεις ανεύθυνα

Με μια ανάρτηση του απαντά στους αντιεμβολιαστές

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο  Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου, Δρ. Αβραάμ Ηλία εξηγεί με σειρά επιχειρημάτων γιατί είναι αναγκαία τα εμβόλια.

Αυτούσια η ανάρτηση του:

- Φίλε αντιεμβολιαστή, πρέπει να γνωρίζεις ότι τα εμβόλια μαζί με τα αντιβιοτικά, αποτελούν διαχρονικά, τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις της Ιατρικής αφού έσωσαν και σώζουν εκατομμύρια ψυχές σε ολόκληρο τον κόσμο.

- Φίλε αντιεμβολιαστή, ο οποίος εκδίδεις αβίαστα κατευθυντήριες οδηγίες για τον εμβολιασμό, από το καφενείο, το κομμωτήριο, το διαδίκτυο, επιτέλους πρέπει να σταματήσεις. Μην επηρεάζεις ανεύθυνα, αφελείς ανθρώπους.

- Φίλε αντιεμβολιαστή, προσωπικά, μετά από 42 χρόνια που ασχολούμαι με την Ιατρική, δεν είμαι σε θέση να εκδίδω κατευθυντήριες οδηγίες. Αντίθετα, μελετώ και εφαρμόζω αυτές των μεγαλύτερων, αξιόπιστων και διεθνώς αναγνωρισμένων επιστημονικών Ιατρικών Εταιρειών και Οργανισμών. Πρέπει να γνωρίζεις ότι όλες ανεξαιρέτως, για το συγκεκριμένο θέμα συγκλίνουν σε ένα και μοναδικό συμπέρασμα: Ναι, στον καθολικό εμβολιασμό.

- Φίλε αντιεμβολιαστή, ο οποίος πολεμάς με τόση μανία τα εμβόλια και μάλιστα αυτά της Πανδημίας, πρέπει να γνωρίζεις ότι είναι τα πιο καλά μελετημένα. Τούτο γιατί έγιναν σε δισεκατομμύρια συνανθρώπους μας έως τώρα σε ολόκληρο τον κόσμο. Έχουν αποδειχθεί πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι είναι εξόχως αποτελεσματικά αλλά και ασφαλή. Επομένως, η μαζική τους χρήση  αποτελεί μονόδρομο για την αντιμετώπιση της Πανδημίας.

- Φίλε αντιεμβολιαστή, πρέπει να γνωρίζεις ότι δεν νόσησες έως τώρα σοβαρά, επειδή η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών της χώρας σου, έχει εμβολιαστεί, υψώνοντας έτσι τοίχο προστασίας και για σένα. Το τοίχος προστασίας θα ήταν ψηλότερο και οι επιπτώσεις της Πανδημίας λιγότερες, εάν και εσύ είχες συμβάλλει υπεύθυνα σε αυτή την προσπάθεια.

- Φίλε αντιεμβολιαστή, απόφοιτε του Χάρβαρντ, πρέπει να γνωρίζεις ότι το ίδιο το Χάρβαρντ απαιτεί από όλους τους φοιτητές του για εγγραφή στο νέο ακαδημαϊκό έτος, πιστοποιητικό εμβολιασμού για την Covid-19. Γιατί άραγε;

- Φίλε αντιεμβολιαστή, πρέπει να σταματήσεις να σχολιάζεις στο διαδίκτυο με υβριστικά και εμετικά σχόλια, την συντριπτική πλειοψηφία των επιστημόνων αλλά και όσων έχουν αντίθετη άποψη από σένα. Με αυτό τον τρόπο δείχνεις το διανοητικό σου επίπεδο αλλά και τη δύσκολη θέση που έχεις περιέλθει.

- Φίλε αντιεμβολιαστή, ο Θεός να σε φωτίσει και να σε ελεήσει...


ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.