Οι δρόμοι που θα εκτελούνται εργασίες την ερχόμενη Δευτέρα, 2/08

Η ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα 2/8/2021 μεταξύ των ωρών 08:30 – 13:00 θα εκτελούνται εργασίες για αφαίρεση συσκευών φωτοεπισήμανσης στις Λεωφόρους Μακαρίου στη διασταύρωση της με τη Λεωφόρο Διγενή Ακρίτα, στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή με Δημοσθένη Σεβέρη και στη Λεωφόρο Λεμεσού παρά τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Αθαλάσσης.
 
Στην ανακοίνωση που μεταδίδει το ΓΤΠ, προστίθεται ότι κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά για απόσταση περίπου 50m η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.
 

Επίσης το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου, ανακοινώνει ότι, την Τρίτη 3/8/2021 και την Τετάρτη 4/8/2021, μεταξύ των ωρών 09:00 – 13:00, στα τμήματα του αυτοκινητόδρομου στη χιλιομετρική θέση 52+000 μέχρι τη χιλιομετρική θέση 53+100 με κατεύθυνση Λεμεσό προς Πάφο (μεταξύ εξόδων Αγ. Βαρβάρα – Αναρίτας), τη χιλιομετρική θέση 8+100 μέχρι την χιλιομετρική θέση 10+200 με κατεύθυνση από Πάφο προς Λεμεσό, (μεταξύ εξόδων Αγ. Βαρβάρα – Αναρίτας) και τη χιλιομετρική θέση 20+300 με κατεύθυνση από Πάφο προς Λεμεσό (παρά την έξοδο της Πέτρας του Ρωμιού) και στις δύο λωρίδες (βραδείας και ταχείας) κυκλοφορίας θα διεξάγονται εργασίες εξαγωγής πυρήνων για επανέλεγχο.
 
Διευκρινίζεται ότι κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών οι λωρίδες κυκλοφορίας (ταχείας και βραδείας) θα κλείνουν εναλλάξ.
 
Περαιτέρω το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, ανακοινώνει ότι, την Πέμπτη 5/8/2021, από τις 21:00 το βράδυ μέχρι τις 05:00 το πρωί της επομένης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης οδοστρώματος του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας παρά τον κόμβο Κοτσιάτη.
 
Διευκρινίζει ότι κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας, αριστερή και μεσαία, με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία θα είναι κλειστές, σε  τμήμα 200μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.
 
Το Τμήμα Δημοσίων Έργων καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή  οδική σήμανση και τις υποδείξεις  της Αστυνομίας.

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.