Κύπριοι ποδοσφαιριστές στηρίζουν την εκστρατεία ενημέρωσης για τον κορωνοϊό (ΒΙΝΤΕΟ)

Η δεκαμελής ομάδα ειδικών καθημερινά δίνει απαντήσεις και λύνει απορίες στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα στο Facebook

Εκατοντάδες ερωτήσεις που σχετίζονται με τα εμβόλια, τον εμβολιασμό, αλλά και την πανδημία γενικά, δέχθηκε από πολίτες από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας της η σελίδα «#Ας το συζητήσουμε …είναι απλό», στο facebook.

Η δεκαμελής ομάδα ειδικών καθημερινά δίνει απαντήσεις, λύνει απορίες, στηρίζει τους πολίτες. Υπουργείο Υγείας και ΟΣΑΚ αφουγκράζονται τις ανησυχίες των πολιτών και καταγράφουν τις τάσεις που επικρατούν στην κυπριακή κοινωνία.

Την τεράστια αυτή προσπάθεια στηρίζουν πλέον και τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Κύπρου. Πέντε δημοφιλείς Κύπριοι ποδοσφαιριστές στέλνουν μέσω του νέου οπτικοακουστικού υλικού, το δικό τους μήνυμα για υγιή διάλογο.Η σελίδα #Ας το συζητήσουμε …είναι απλό» λειτουργεί στο πλαίσιο της εκστρατείας «Κράτα απόσταση, πρόσεχε…είναι απλό», η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη από την περασμένο Απρίλιο.

Μια από τις δράσεις της κοινής προσπάθειας Υπουργείου Υγείας και ΟΣΑΚ, περιλαμβάνει εξορμήσεις στις διάφορες κοινότητες και δια ζώσης συναντήσεις με τους κατοίκους, με στόχο να απαντηθούν, από μέλη της ομάδας ειδικών που συμμετέχει στην εκστρατεία, διάφορα ερωτήματα των κατοίκων και να διεξαχθεί ένας υγιής διάλογος.

Η Ομάδα ειδικών έχει ήδη πραγματοποιήσει επισκέψεις σε κοινότητες, με τη συμμετοχή και του ίδιου του Υπουργού Υγείας κ. Μιχάλη Χατζηπαντέλα.

Στόχος της εκστρατείας, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη αφού είναι διαρκής και θα κρατήσει για όσο διάστημα χρειαστεί, είναι να περάσει στους πολίτες, μεταξύ άλλων, το αίσθημα της υπευθυνότητας, αλλά και την αρχή της αλληλεγγύης αφού όπως στην περίπτωση της πανδημίας έχει περίτρανα αποδειχθεί, δεν αρκεί ο καθένας να προστατεύει τον δικό του εαυτό, αλλά οφείλει να προστατεύει και τους γύρω του.

«Ας το συζητήσουμε…είναι απλό»

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.