Αναβαθμίζεται το παραλιακό μέτωπο της Γεροσκήπου

Παροχή διευκολύνσεων για την προσβασιμότητα των ατόμων που αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες

Με στόχο την ποιοτική και αισθητική αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου της Γεροσκήπου ως επίσης και την παροχή διευκολύνσεων για την προσβασιμότητα των ατόμων που αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες, ο Δήμος Γεροσκήπου, συνεχίζει την υλοποίηση έργων και δράσεων, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι η Γεροσκήπου, αποτελεί έναν δελεαστικό καλοκαιρινό προορισμό τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους ξένους επισκέπτες.

Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση του Δημάρχου Γεροσκήπου Μιχάλη Παυλίδη, στο πλαίσιο της προσπάθειας για αναβάθμιση των υπηρεσιών του παραλιακού μετώπου, ολοκληρώθηκε πρόσφατα η κατασκευή σύγχρονων χώρων υγιεινής πλησίον των τριών Σνακ – Μπαρ της περιοχής ενώ εντός των ημερών, ολοκληρώνονται οι προσφορές για την προμήθεια και τοποθέτηση οργάνων γυμναστικής κατά μήκος της παραλίας.

Συγκεκριμένα, 22 όργανα γυμναστικής τα οποία είναι κατάλληλα για εξωτερική χρήση και παραθαλάσσιο περιβάλλον, αναμένεται να τοποθετηθούν σε τέσσερα διαφορετικά σημεία της παραλίας με τους επισκέπτες να απολαμβάνουν πλέον μια ολοκληρωμένη εμπειρία στις ακτές της Γεροσκήπου.

Επιπρόσθετα και με ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι στα ΑμεΑ, ο Δήμος Γεροσκήπου, με έργα και παρεμβάσεις, στοχεύει στη βελτίωση της καθημερινότητας των ατόμων αυτών, δημιουργώντας ένα πιο φιλικό περιβάλλον για όλους.

Όπως αναφέρεται, προς αυτήν την κατεύθυνση, εξασφαλίζει ισότιμη πρόσβαση στη θάλασσα και το παραλιακό μέτωπο  της περιοχής, με την υλοποίηση έργων που διασφαλίζουν τη βελτίωση της προσβασιμότητας ατόμων με αναπηρία στις παραλίες.

Ταυτόχρονα, αξιοποιεί την αναπτυξιακή δυναμική του παραλιακού μετώπου της περιοχής με όρους βιωσιμότητας και κοινωνικής δικαιοσύνης,  συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο, στην ανάπτυξη τουρισμού για ΑμεΑ στην παραθαλάσσια περιοχή του Δήμου, καταλήγει η ανακοίνωση.

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.