Πραγματοποιήθηκε η τελετή διαβεβαίωσης του Προέδρου και μελών της ΕΔΥ (ΦΩΤΟΣ)

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε ότι η δημιουργία ενός αξιόπιστου συστήματος στη Δημοσία Υπηρεσία αποτέλεσε εξαρχής βασικό πυλώνα της πολιτικής της Κυβέρνησης

Την διαβεβαίωση τους έδωσαν σήμερα ο Πρόεδρος και τα μέλη της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας (ΕΔΥ), ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη ο οποίος τους κάλεσε ως ορίζουν οι αυστηρά καθορισμένες από το Σύνταγμα εξουσίες και αρμοδιότητες τους και έχοντας «ως γνώμονα την πιστή εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος», να αναδείξουν και να διαφυλάξουν την αξιοκρατία, τη χρηστή διοίκηση, τη διαφάνεια και τη λογοδοσία, «κατά τρόπο που να προάγεται το κοινό περί δικαίου αίσθημα».

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Redirecting in 3 seconds...