Υπεγράφη η σύμβαση για κατασκευή δημοτικού πάρκου στην Αραδίππου

Συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Ελλάδος

Υπεγράφη η σύμβαση για κατασκευή δημοτικού πάρκου στη Λεωφόρο Ελλάδος στον Δήμο Αραδίππου έναντι του ποσού των €464.500,00 συν ΦΠΑ.
 
Ο Δήμος Αραδίππου ανακοινώνει την υπογραφή της Σύμβασης για κατασκευή νέου Δημοτικού Πάρκου στον Δήμο Αραδίππου με τον επιτυχόντα προσφοροδότη του σχετικού διαγωνισμού «Επιχειρήσεις Α/φοι Στέλιου Κούννα Λτδ»,  έναντι του ποσού των €464.500,00 συν ΦΠΑ.
 

Το σχετικό πάρκο θα κατασκευαστεί στο πλαίσιο του εξωραϊσμού των χώρων πρασίνου και της δημιουργίας παιδότοπων και σε συνάρτηση με τη νέα του πολιτική στρατηγική ασφάλειας και υγείας των παιδικών χαρών, θα εξοπλισθεί με σύγχρονα παιχνίδια για τη ψυχαγωγία παιδιών. Στο πάρκο θα τοποθετηθούν παιχνίδια για παιδιά όλων των ηλικιών, αλλά και παιχνίδια για παιδιά με ειδικές ικανότητες τα οποία θα πληρούν τις σχετικές ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας.
 
Το εν λόγω έργο, αναφέρει ο Δήμος Αραδίππου στην ανακοίνωσή του, θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον Δήμο και θα δώσει νέα πνοή στο αστικό τοπίο, θα εγκατασταθεί κοντά στη Λεωφόρο Ελλάδος, στη Βιομηχανική Ζώνη του Δήμου.
 
Η κατασκευή του πάρκου αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα, στόχος η προσφορά μιας εναλλακτικής μορφής αναψυχής για όλη την οικογένεια σ΄ ένα φιλικό περιβάλλον αναφέρει ο Δήμος Αραδίππου.

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.