Επ. Προστασίας Παιδιού για Φανερωμένη: Απέτυχε το ΥΠΠΑΝ να μελετήσει τις ψυχοκοινωνικές συνέπειες

Η Επίτροπος Προστασίας Δικαιωμάτων ανέφερε ότι η η απόφαση για κλείσιμο του Δημοτικού και Γυμνασίου Φανερωμένης επηρεάζει μεγάλο αριθμό παιδιών

«Η απόφαση για το κλείσιμο των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων του Δημοτικού και Γυμνασίου Φανερωμένης, για την οποία ενημερώθηκα από δημοσιεύματα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και αναρτήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, με ανησύχησε ιδιαίτερα: πρωτίστως επειδή επηρεάζει μεγάλο αριθμό παιδιών, αλλά δευτερευόντως και επειδή  διάφοροι φορείς και δη οι άμεσα επηρεαζόμενοι εξέφρασαν σοβαρές διαφωνίες. Αμέσως, με αυτεπάγγελτη παρέμβασή μου προς το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ), ζήτησα ενημέρωση για τις συνθήκες υπό τις οποίες λήφθηκε μια τέτοια απόφαση, αλλά και για τον τρόπο εφαρμογής της», ανέφερε η Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, Δέσπω Μιχαηλίδου.

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Redirecting in 3 seconds...