Πιθανή συσχέτιση του εμβολιασμού με το θρομβοεμβολικό επεισόδιο που οδήγησε στο θάνατο 39χρονη από τη Βρετανία, η οποία είχε εμβολιαστεί με το σκεύασμα της ΑstraΖeneca, εντοπίζει η αρμόδια υποεπιτροπή φαρμακοεπαγρύπνησης.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΈφτασε στην Ουγγαρία η αποστολή της Εθνικής [ΒΙΝΤΕΟ] ΕΠΟΜΕΝΟΗ Κύπρος συμμετέχει στη Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης [ΒΙΝΤΕΟ]
Βρέθηκε πιθανή συσχέτιση του θανάτου της 39χρονης με το εμβόλιο της AstraZeneca [BINTEO]
Καθησυχάζει ο Υπ. Υγείας για το σκεύασμα της AstraZeneca «Όσοι δεν παρουσίασαν συμπτώματα να λάβουν 2η δόση», δήλωσε
το δικό σας σχόλιο
* Υποχρεωτικά πεδία
Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.