Προσοχή: Αποσύρθηκε ακατάλληλη επέκταση καλωδίου από την κυπριακή αγορά

Η εν λόγω επέκταση καλωδίου δεν έφερε τη σήμανση СЄ. Ως εκ τούτου, ο εισαγωγέας έχει προβεί σε εθελοντική ανάκλησή του από την αγορά.

Το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, σε ανακοίνωσή του πληροφορεί το καταναλωτικό κοινό ότι έχει εντοπίσει στην αγορά ακατάλληλη επέκταση καλωδίου, η οποία δε φέρει τη σήμανση СЄ. Ως εκ τούτου, ο εισαγωγέας έχει προβεί σε εθελοντική ανάκλησή του από την αγορά.

Το προϊόν αφορά σε σύνολο επέκτασης εύκαμπτου καλωδίου με την εμπορική επωνυμία XINGNIU. Κατασκευαστής είναι η Puning Xingniu Electric Co., Ltd (στη συσκευασία) και το μοντέλο XN-518 (στο ρευματοδότη). Χώρα κατασκευής είναι η Κίνα και εισαγωγέας A. KRONFOUL TRADING LTD (GREEN TREE SUPERMARKETS LTD).

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει σημείο πώλησης τέτοιου προϊόντος ή χρειάζεται επιπρόσθετες πληροφορίες ή διευκρινίσεις να επικοινωνεί με το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών στα τηλέφωνα 22800514 και 22800522 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: director@ems.mcw.gov.cy ή στο τηλεομοιότυπο 22348202.

Προτρέπονται οι καταναλωτές που έχουν στην κατοχή τους το πιο πάνω προϊόν να μην το χρησιμοποιούν και να το επιστρέψουν στον πωλητή δηλαδή από το κατάστημα από το οποίο το έχουν προμηθευτεί. 


ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.