Διαμαρτυρία μαθητών για την εβδομάδα εργασίας (videos)

 

 

Εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε το πρωί ομάδα μαθητών έξω από το υπουργείο παιδείας αντιδρώντας στους σχεδιασμούς του υπουργείου να αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας της εβδομάδας εργασίας.

Οι μαθητές ζητούν να παραμείνει ως έχει και υποστηρίζουν ότι η οποιαδήποτε αλλαγή θα τους δυσκολέψει παρά θα τους βοηθήσει στην επιλογή του επαγγελματικού τους προσανατολισμού

Την ίδια ώρα η πρόεδρος της παγκύπριας συντονιστικής επιτροπής μαθητών Παναγιώτα Κυπριανού τάχθηκε κατά των οποιοδήποτε κινητοποιήσεων

Το υπουργείο Παιδείας δια της διευθύντριας μέσης εκπαίδευσης Ζήνας Πουλλή τονίζει ότι θα πρέπει η εβδομάδα εργασίας να γίνει τριήμερη.

Η κυρία Πολλή τόνισε ότι ο θεσμός της εβδομάδας εργασίας είναι πολύ σωστός όμως υπό τις συνθήκες που λειτουργεί σήμερα δεν εξυπηρετεί τους σκοπούς για τους οποίους θεσμοθετήθηκε.

 

Νωρίτερα: 

Έξω από το Υπουργείο Παιδείας για να διαμαρτυρηθούν για τις αλλαγές του θεσμού της Εβδομάδας Εργασίας βρέθηκαν το πρωί οι μαθητές.

Έστω και χωρίς τη στήριξη της ΠΣΕΜ, οι μαθητές διαμαρτυρήθηκαν για τη συρρίκνωση των ημερών της Εβδομάδας Εργασίας λέγοντας ότι αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους θα πραγματοποιήσουν ξανά εκδήλωση διαμαρτυρίας.

 

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.