Με κινητή μονάδα εμβολιάζονται 230 άτομα άνω των 65 στην Αθηένου

Ο εμβολιασμός θα ξεκινήσει στις 8.30 το πρωί και θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Υγείας Αθηένου.

Κινητή μονάδα θα κάνει σήμερα, Σάββατο, 6 Μαρτίου, στην Αθηένου, εμβολιασμούς σε 230 άτομα άνω των 65 ετών.
 
Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αθηένου αναφέρεται ότι «το Υπουργείο Υγείας, εισάκουσε αίτημα του Δήμου για να βοηθηθούν οι κάτοικοι που θέλουν να εμβολιαστούν εναντίον του κορωνοϊού, διαμένουν στην ακριτική Αθηένου και δυσκολεύονται να μεταβούν στα εμβολιαστικά κέντρα των πόλεων. Το Υπουργείο διευθέτησε όπως σήμερα Σάββατο, 6 Μαρτίου 2021, πραγματοποιηθεί από κινητή μονάδα εμβολιασμός 230 κατοίκων του Δήμου, ηλικίας 65 ετών και άνω με το εμβόλιο της εταιρείας ASTRA ZENECA».
 

Προστίθεται ότι «ο εμβολιασμός θα ξεκινήσει στις 8.30 το πρωί και θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Υγείας Αθηένου. Όλοι οι ακρίτες κάτοικοι που θα εμβολιαστούν έχουν καταγραφεί από τον Δήμο και έχουν ενημερωθεί για παρουσίαση στο Κέντρο Υγείας σε διαφορετικά διαστήματα ανά ομάδες, ώστε να αποφευχθεί συνωστισμός στον χώρο».
 
Ο Δήμαρχος Αθηένου Κυριάκος Καρεκλάς ο οποίος έκανε όλες τις ενέργειες με το Υπουργείο Υγείας για τον εμβολιασμό, εκφράζει θερμές ευχαριστίες στο Υπουργείο και ιδιαίτερα την Αναπληρώτρια Διευθύντρια των Ιατρικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας  Όλγα Καλακούτα. «Η κ. Καλακούτα κατανόησε το πρόβλημα με τη μετακίνηση των Αθηενιτών και ενέκρινε όπως επαναληφθεί ο συγκεκριμένος εμβολιασμός στην Αθηένου» αναφέρεται.
 
Ο Δήμαρχος «ευχαριστεί επίσης όλους τους λειτουργούς του Υπουργείου Υγείας που βοηθούν στον εμβολιασμό των ακριτών Αθηενιτών, την  Γεωργία Χριστοδούλου, Λειτουργό Α’ Επισκεπτριών Υγείας Λάρνακας - Αμμοχώστου, τους δύο Επισκέπτες Υγείας και το άλλο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό που βοηθούν στους εμβολιασμούς».

ANT1 Newsroom

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.