Ανάστατα 7 χωριά από Ορούντα μέχρι Αρεδιού… Λένε «όχι» στη μετακίνηση εργοστασίου ασφάλτου [ΒΙΝΤΕΟ]

Αυτοψία σε περιοχές της Κάτω Μονής, του Μενοίκου, της Ορούντας και του Μιτσερού, στις οποίες προγραμματίζεται να ανεγερθεί εργοστάσιο ασφάλτου, και υπάρχει πρόβλημα με τα χοιροστάσια, πραγματοποίησαν οι βουλευτές της Επιτροπής Περιβάλλοντος.

Για τον εφιάλτη που ζουν καθημερινά λόγω των 20 με 25 χοιροστασίων, 120 λιμνών με χοιρολύματα και των λατομείων, αλλά και για τις αντιρρήσεις που έχουν για μεταφορά σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια τους, του ενός από τα δύο εργοστάσια ασφάλτου που λειτουργούν στο Τσέρι, ενημέρωσαν τους βουλευτές της Επιτροπής περιβάλλοντος οι κάτοικοι των κοινοτήτων Κάτω Μονής, Μενοίκου, Ορούντας και Μιτσερού. 

Δημήτρης Κώστα

το δικό σας σχόλιο

* Υποχρεωτικά πεδία

Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.